Peuterstoel 7-18 mnd: comfort leer plus

comfort leer plus comfort leer plus comfort leer plus comfort leer plus comfort leer plus comfort leer plus

product info

Zacht, Zachter,…Zzzzz slaap!

Onze comfortplus model. Voorzien van een uitneembare comfortpad en een hoofdsteun. Uw kind ligt hierdoor nog stabieler tijdens de rit. Deze comfortpads  komen voor bij luxe kinderzitjes, zoals uw autostoel met als doel de comfort te verhogen voor uw baby. De zij-hoofdsteun en comfortpad groeien als het ware mee met uw peuter en sluiten nauwkeurig aan tijdens de groei. Deze comfortpad en hoofdsteun zijn uitneembaar zonder de gordels erdoorheen te halen. Dat scheelt tijd. U kunt zelfs als uw cover in de was is de comfortpad en hoofdsteun  blijven gebruiken. Als dat niet uitnodigd tot slapen,…

PDF babyschaal comfort plus

 

Reden genoeg dus om te kiezen voor de Peuter(slaap)stoel ARON. Want slapen,…dat gaat dan vanzelf dankzij het ontwerp van het stoeltjes, waarbij het hoofdje van uw kindje niet op de borst blijft steunen tijdens het slapen.

Er bestaan drie varianten van de peuterstoel; basis, comfort en skyleer. Het comfort model en het skyleren model zijn voorzien van een extra laag schuim onder de cover voor meer zit of lig comfort. Onze lichtgewicht peuterstoel is vervaardigd uit EPS (hard piepschuim), bekend van kinderfietshelmjes. Speciaal ontworpen voor fietskarren en bakfietsen. Met slechts een breedte van 28 cm kan er met gemak een ouder zittend kindje naast zitten of u kunt u er 2 naast elkaar plaatsen in de meeste fietskarren en bakfietsen. . Onze accessoires speciaal voor de peuterstoel ziet u hieronder in een overzicht.

 • bestellen >
 • basismodel schaap
  comfortmodel schaap.
  basisschaap draagbaar
  comfort schaap plus
  gaat op rolletjes!
  Andere producten