Peuterstoel 7-18 mnd: Comfort A.R.O.N.

Comfort A.R.O.N. Comfort A.R.O.N. Comfort A.R.O.N. Comfort A.R.O.N. Comfort A.R.O.N. Comfort A.R.O.N.

€68,-

product info

Na 8 maanden kan uw kindje zitten in uw fietskar of bakfiets, maar hoe comfortabel?

Als uw kindje eenmaal kan zitten of daartoe een poging doet, kunt u van de babyschaal BRGL overstappen naar onze  portable Peuterstoel ARON van Melia. De enige juiste en goedgekeurde peuterstoel voor fietskarren en bakfietsen. Als u uw inmiddels zittende  kindje na 8 maanden zonder peuterstoel plaatst in uw bakfiets of fietskar, bestaat de kans dat uw kindje bij ieder bocht of hobbel de rit als oncomfortabel gaat ervaren.Daarnaast is de peuterstoel beter voor nek en rug en voorkomt u daarmee ook dat uw kindje onder de gordel van de fietskar of bakfiets door schuift.

Reden genoeg dus om te kiezen voor de Peuter(slaap)stoel ARON. Want slapen,…dat gaat dan vanzelf dankzij het ontwerp van het stoeltjes, waarbij het hoofdje van uw kindje niet op de borst blijft steunen tijdens het slapen.

Er bestaan drie varianten van de peuterstoel; basis, comfort en skyleer. Het comfort model en het skyleren model zijn voorzien van een extra laag schuim onder de cover voor meer zit of lig comfort. Onze lichtgewicht peuterstoel is vervaardigd uit EPS (hard piepschuim), bekend van kinderfietshelmjes. Speciaal ontworpen voor fietskarren en bakfietsen. Met slechts een breedte van 28 cm kan er met gemak een ouder zittend kindje naast zitten of u kunt u er 2 naast elkaar plaatsen in de meeste fietskarren en bakfietsen. . Onze accessoires speciaal voor de peuterstoel ziet u hieronder in een overzicht.

  • bestellen >
  • A.R.O.N.
    Comfort A.R.O.N.
    Leer A.R.O.N.
    Andere producten