Babyschaal 0-9 mnd: BGRL

BGRL BGRL BGRL BGRL BGRL BGRL

€47,-

product info

Ondek de babyschaal

De babyschaal BRGL van Melia. De enige juiste manier om uw kindje van 0-9 maanden te vervoeren in uw fietskar of in uw bakfiets. Onze  lichtgewicht babyschaal is vervaardigd uit EPS (hard piepschuim), bekend van kinderfietshelmjes. Speciaal ontworpen voor fietskarren en bakfietsen. Met slechts een breedte van 27 cm kan er met gemak een ouder zittend kindje naast zitten of u kunt u er 2 naast elkaar plaatsen in de meeste fietskarren en bakfietsen.

Dankzij de uitsparingen in de babyschaal kunt u in fietskarren veelal met de bestaande fietskargordels de babyschaal bevestigen. Voor bevestiging in een houten bak van een bakfiets heeft u veelal een extra bevestiging nodig. Voor meer info over bevestigingen voor fietskar of voor bakfiets klikt u op de link. Er bestaan drie varianten van de babyschaal; basis, comfort en skyleer.

Het comfort model en het skyleren model zijn voorzien van een extra laag foam onder de cover voor meer zit of lig comfort. Na 7 maanden kunt u overstappen naar onze Peuterstoel ARON van Melia, omdat kinderen die kunnen zitten nog steeds ondersteuning nodig hebben. Onze accessoires speciaal voor de babyschaal ziet u hieronder in een overzicht.

 • bestellen >
 • basismodel schaap
  comfort model schaap
  basisschaap draagbaar
  comfort schaap plus
  basis model leer
  Andere producten