Doelstelling

Melia is de bedenker van de peuterstoel en babyschaal voor bakfietsen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2003 hebben wij als doel om degelijke producten op de markt te brengen, waarmee u als weggebruiker uw kindjes veilig en comfortabel kunt vervoeren in een fietskar, bakfiets of bolderwagen.  Alle producten worden gewoon in Nederland gemaakt.

Onze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Comfort, veiligheid en mobiliteit staan voorop. Onze producten zijn daarom uit te breiden naar uw wensen. Inmiddels leveren wij door Europa aan producenten en importeurs van bakfietsen en fietskarren. Zij delen de visie dat na de aankoop van een bakfiets of fietskar de kindjes ook comfortabel en veilig moeten liggen of zitten aangezien dat de reden is dat u in eerste instantie de fietskar of bakfiets wilt aankopen.

Bekend straatbeeld

Wij leveren veelal aan de tussenhandel. Als producent hebben wij niet altijd een goed overzicht aan wie de groothandels doorleveren. Vandaar dat wij u als klant de mogelijkheid willen bieden ook via internet te bestellen als een verkooppunt te ver uit uw buurt ligt. Uw mening en ervaringen worden op prijs gesteld. Daardoor kunnen  wij namelijk doorontwikkelen en werken aan optimale veiligheid in het verkeer. Ik kan het niet helpen iedere keer even te glimlachen als ik weer een babyschaal of peuterstoel klant voorbij zie rijden met hun kleintjes. ” Kijk zo hoort dat” denk ik dan. Tot ziens!

baby