Uncategorized: Voor babyschaal en peuterstoel

Voor babyschaal en peuterstoel Voor babyschaal en peuterstoel Voor babyschaal en peuterstoel Voor babyschaal en peuterstoel Voor babyschaal en peuterstoel Voor babyschaal en peuterstoel

product info

De kinderwagen die met kind erin in uw bakfiets en fietskar past!

Een fietskar of bakfiets past niet makkelijk in een supermarkt of binnen de school. Daarom verhuren wij de universele lichtgewicht kinderwagen speciaal ontworpen voor fietskarren en bakfietsen. Hoe het werkt?

Dit wagentje past met uw kindje erin eenvoudig in uw fietskar en in uw bakfiets. Als u eenmaal op locatie bent haalt u de wagen met uw misschien slapende kindje eruit en kunt daarna direct rijden. Altijd twee handen vrij als u iets wilt pakken. Geen gesjouw meer! Wij komen het desgewenst voor u installeren aan huis. Wij verhuren deze kinderwagen uitsluitend, omdat u er relatief kort gebruik van zult maken en wij de drempel willen verlagen voor u om deze kinderwagen te gebruiken. Er blijft genoeg ruimte over voor een zittend kindje naast uw baby. Interesse? Reserveer hem nu! (Geschikt voor babyschaal, peuterstoel en maxicosi)

  • bestellen >
  • SPECIAL FIXING: Urban Arrow
    Voor babyschaal en peuterstoel
    Andere producten